Κριτικές για Matcha Slim

 • Δημήτριος
  Αρχικά άφησα το Matcha Slim στο ντουλάπι μου γιατί ειλικρινά δεν ήξερα τι να κάνω. Μόλις κατάλαβα τι μου αρέσει να μαγειρεύω (ζεστό matcha, με γάλα σόγιας με γεύση βανίλια), βρέθηκα να το παίρνω κάθε πρωί και μερικές φορές τη μέρα. Νιώθω υπέροχα από αυτό το ποτό και το βάρος μειώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας!
  Matcha Slim
 • Αικατερίνη
  Η συσκευασία είναι βολική, η διάρκεια ζωής είναι καλή. Ωστόσο, η γεύση είναι ευχάριστη, ευχάριστη, πλούσια με ξινή στην επίγευση. Αναζωογονεί καλά. Πίνω Matcha Slim για περισσότερο από 2 εβδομάδες τώρα και το υπερβολικό βάρος εξαφανίζεται, θα συνεχίσω να πίνω!
  Matcha Slim
 • Γεώργιος
  Το αγόρασα αφού το πρότεινε ο φίλος μου, δεν θα πω ότι ήμουν λίπος, αλλά δεν θα βλάψει να χάσω μερικά επιπλέον κιλά, οπότε σε μια εβδομάδα έχασα 4 κιλά.
  Matcha Slim
 • Αικατερίνη
  Το πήρα για τον εαυτό μου, σύντομα το καλοκαίρι, και μετά το χειμώνα κέρδισα μερικά επιπλέον κιλά που θα ήθελα να αφαιρέσω εύκολα και γρήγορα. Το τσάι Matcha Slim με βοήθησε πολύ σε αυτό, θα συνεχίσω να πίνω και να παραγγείλω περισσότερα!
  Matcha Slim
 • Αθανάσιος
  Πολύ ωραία τιμή και καλή γεύση. Για μια τέτοια τιμή, είναι απλώς ένα θεό, δεν μπορώ να το φτάσω αρκετά, έχασα 15 κιλά σε 3 εβδομάδες, το Matcha Slim είναι ένα είδος θαύματος, θα συνεχίσω να πίνω μέχρι να φτάσω σε καλή κατάσταση!
  Matcha Slim
Βαθμολογία χρηστών Matcha Slim
5
20